088 548 86 34

Waarom Kitvoegen.nl voor al je kitwerk in, en rondom je huis

1. Vakmanschap van Hoog Niveau

Onze specialisten zijn bedreven in het perfectioneren van kitwerk. Ze zorgen voor strakke, duurzame en waterdichte kitvoegen die jarenlang meegaan. Geen zorgen meer over lekkages of slecht afgewerkte naden!

2.Altijd mooi Kitwerk en 10 jaar Garantie met het afsluiten van een Onderhoudsplan.

Kitvoegen helpt bij het opstellen van een onderhoudsplan voor het kit-onderhoud van particuliere klanten. Kitwerk is onderhoudsgevoelig, als het niet goed bijgehouden wordt kan het grote gevolgen hebben zoals lekkages. Om dit te voorkomen bieden wij u graag een onderhoudsplan aan. Wij komen jaarlijks uw kitwerk controleren op, onthechting, beschadigingen en schimmel.

3. Tijdsbesparing

Kitwerk kan tijdrovend zijn en veel rommel geven, vooral als je niet veel ervaring hebt. Door kitvoegen.nl in te schakelen, bespaar je kostbare tijd.

4. Gebruik van Kwaliteitsmaterialen

Wij gebruiken enkel hoogwaardige kitmaterialen die bestand zijn tegen slijtage en de tand des tijds doorstaan. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons werk.

5. Esthetische Meerwaarde

Mooi afgewerkte kitvoegen dragen bij aan de esthetiek van je huis. Onze professionals zorgen ervoor dat de kitvoegen er niet alleen goed uitzien, maar ook naadloos passen bij je interieur of exterieur.

6. Geen Stress

Laat de stress van het zelf kitten achterwege. Onze experts handelen het hele proces voor je af, van voorbereiding tot opruimen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

7. Duurzame Resultaten

Met Kitvoegen.nl ben je verzekerd van duurzame en betrouwbare kitvoegen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.

Onze kitwerkzaamheden variëren van onder meer het afkitten en waterdicht maken van badkamers en zwembaden, uitsnijden van oude kit, opnieuw afkitten van keukens, tegelvloeren, natuursteen, jachten. Daarnaast is ook het waterdicht maken van uw dak geen enkel probleem voor ons. Bij Kitvoegen.nl beheersen wij diverse afdichtingstechnieken.

Kies voor gemak, kwaliteit en gemoedsrust door Kitvoegen.nl in te schakelen voor al je kitwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw huis kunnen verbeteren met onze professionele kitdiensten.

Geïnteresseerd in een onderhoudsplan? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het onderhoudsplan en wij komen graag jaarlijks (al het door Kitvoegen.nl) aangebrachte kitwerk bij u nakijken!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.