088 548 86 34

Samenwerking Lingen Keramiek – badkamertegels, vloertegels, wandtegels

Kitvoegen.nl werkt regelmatig samen met Lingen Keramiek, de top in wand- en vloertegels. De hoofdactiviteit van Lingen Keramiek bestaat uit leveranties van tegels aan bouwbedrijven die woningbouwprojecten realiseren. Steeds vaker leveren zij hun producten en diensten ook rechtstreeks aan consumenten. Met name als het gaat om woonkamervloeren.

Heeft u de vloer van uw dromen gevonden die perfect aansluit op de rest van uw interieur, dan wilt u hier uiteraard vele jaren van kunnen genieten. Het is in zo’n geval belangrijk dat vloeren kitten op de juiste manier wordt uitgevoerd. De experts van Kitvoegen.nl hebben vele jaren ervaringen met vloeren kitten en komen deze klus ook graag bij u uitvoeren. Wij maken gebruik van speciale kit en de nieuwste technieken, waardoor u verzekerd bent van het beste eindresultaat.

Lees meer over vloeren kitten...

In opdracht van Lingen Keramiek kitten wij de mooiste tegels zoals te zien is op onderstaande foto’s! Bent u op zoek naar een mooie tegelvloer, wandtegels of tegels voor de badkamer? Neem dan een kijkje op de website van Lingen Keramiek door te klikken op onderstaande button.

Website Lingen Keramiek

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.