088 548 86 34

Zwembaden kitten

Wilt u uw zwembad waterdicht laten maken?

Voor het waterdicht maken van uw zwembad bent u bij Kitvoegen.nl aan het juiste adres. Ongemerkt zijn er veel kleine gaatjes in uw zwembad waardoor het water wegloopt. Het is belangrijk dat deze gaatjes goed worden afgekit om lekkage te vermijden.

Zwembad kitten door experts

Uw zwembad waterdicht maken is voor de werknemers van Kitvoegen.nl geen enkel probleem. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en kitsoorten kunnen wij uw zwembad volledig waterdicht maken. Ook wanneer u uw zwembad netjes af wilt werken bent u bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van tegels die tegen water kunnen bijvoorbeeld is een lastige klus. Het is niet alleen belangrijk dat deze tegels tegen een stootje kunnen, ook de kit moet tegen water kunnen. Gedeeltes waar de kans op lekkage extra groot is krijgen extra aandacht bij Kitvoegen.nl. De afvoer, watertoevoer en kijkgaten worden extra goed afgekit, om zo uw zwembad waterdicht te maken.

Offerte zwembad waterdicht maken

Wilt u uw zwembad waterdicht maken door de ervaren werknemers van Kitvoegen.nl in te huren? Vraag dan direct een offerte aan.

Heeft u al gelezen over het onderhoudsplan dat wij aanbieden? Altijd mooi kitwerk en 10 jaar garantie!

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Dit kan via onderstaande link:

Vraag een offerte aan

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt van ons binnen 48 uur een reactie.